Facebook

Óbudai lakás kulcsrakész kivitelezése:

Minden egyedi elképzelés alapján készült.A fürdőszoba hangulatát a bambuszos dekor csempe és kádparaván adja meg, míg a nappalit és a konyhát a zöld színnel próbáltuk élénkebbé és fiatalossá "varázsolni". A lakás egyik különlegessége a falszín, melyet különböző fényviszonyok mellet, hol sárgának, hol zöldnek látni.

Nyaraló felújítás:

A megfelelő felület előkészítés után, színes falfestést és tapétázást végeztünk.A mennyezeti lambéria lakkozása, konyhabútor felületkezelése és a parketták felújítása volt a befejezés.

Őrbottyán-könnyűszerkezetes ház:

Könnyűszerkezetes ház volt megrendelőnk kérése, mely a hőszigetelés után mediterrán jellegű nemes vakolatot kapott.A ház alapterülete 60 m2, a fűtést cirkó biztosítja, a nyílászárók hossz toldott borovi fenyőből készültek, a terasszal egységesen mahagóni színűre lazúrozva.

XVI. kerületi családi ház átépítése, felújítása:

Családi ház átépítése, felújítása, előtető gyártása, kerítésének építése és a szaletli készítése volt a feladatunk.

Egyedi irodabútor:

Megrendelőnk egyedi elképzelése alapján készítettük el.A szekrényeket gipszkarton vázba építettük be.Az asztal 2x2.5 m nagyságú, mely alatt 4 db fiókos konténer kapott helyet.

Pilisszentlászlói családi ház:

Pilisszentlászlói családi külső fa szerkezetének lazúrozása.
Ház körüli tereprendezés.

Őrbódé és fedett biciklitároló készítése:

Egyedi elképzelés alapján készült. Az őrbódét hőszigeteltük, az ablakokba thermo üvegek kerültek. Felületkezelése: alapozás és két réteg vastaglazúr.

III. kerület-Csillaghegy

100 éves kúria kerítésének felújítása, tereprendezés.

Ford,- Peugeot,- Suzuki autószalonok homlokzatfestése:

Mélyalapozás után a homlokzatot fehér színűre festettük.

Könyves Kálmán körúti Ford autószalon:

Homlokzat festése.

Könyves Kálmán körúti Ford autószalon:

Belső tisztasági festés.

Iroda felújítás- Módusz Irodaház VIII. kerület :

Iroda szobák régi padlószőnyeg és parketta burkolatát bontottuk vissza.
A megrendelő kérésének megfelelően, új aljzatbetont készítettünk, majd alzatkiegyenlítést végeztünk. A szobák új színt kaptak, végül bükk színű laminált padlót raktunk le.

9. emelet felújítása- Módusz Irodaház VIII. kerület :

A régi padlóburkolatok bontása után az irodákban bükk színű laminált padlót, a folyosón pedig lapburkolatot készítettünk. A szobákat sárgára, a folyosót fehér színűre festettük.

Lépcső burkolás- MOM Park Társasház:

Meglévő kültéri lépcsőburkolat bontása, új burkolat készítése. A burkolat anyag 3,5 cm vastag tömörített Travertin mészkő volt, melybe csúszásgátló sín lett beépítve.

IV. kerület lakás felújítás:

Az új lapburkolat és a festés után, tapétáztunk. Befüggesztett álmennyezetet készítettünk rejtett LED világítással, valamint egyedi gipszkarton design polcot. A meglévő konyhát pulttal egészítettük ki.

X. kerületi lakásfelújítás:

A fehér falszínt egy fiatalos tapétával „dobtuk” fel. Emellett a megrendelő elképzelése alapján, gipszkartonból készítettünk egyedi design polcot. Végül két befüggesztett álmennyezet került kivitelezésre. A pult alá rejtett LED világítás került.

Kandalló építés:

Klasszikus stílusú kandalló építését kérte tőlünk egyik kedves megrendelőnk. Díszburkolata 5 cm vastag fekete gránit és 2 cm vastag fehér márvány.

Lépcső átalakítás:

Egy lépcső kialakításához nagyon pontos felmérési és tervezési munkára van szükség, hogy az kényelmessen használható és praktikus kialakítású legyen. Cégünk tapasztalt, magas fokon képzett szakemberei többször bizonyították alkalmasságukat, legyen szó kül, vagy beltéri megoldásokról.

Bútorok:

Ahány otthon, annyiféle bútor lehetséges. A legfontosabb, hogy maximálisan illeszkedjen igényeinkhez, optimálisan kihasználva otthonunk által biztosított helyet. Segítünk az egyedi tervezésben, ötletekkel, praktikus kiegészítőkkel, látványrajzzal.

Antik bútor restaurálás:

Az antik bútorok ma is közkedvelt berendezési elemei a lakótérnek, legyen szó nappali, háló, konyha, vagy előszoba bútorrol. Cégünk hosszú évek óta foglalkozik antik bútorok felújításával, vagy pontos másolatának elkészítésével.

Váraháza Kft. © 2013 Minden jog fenntartva